Derzsi Ákos
Derzsi Ákos
szenátori honlapja

Tanácsadás

Tanácsadás

Szenátori irodám két fő tevékenységi körre összpontosít: egyrészt a munkaügyi és szociális ügyekre, másrészt egyházi és kisebbségi problémákra. Mindkét terület bizottságának tagja vagyok, a másodiknak a titkára is. Ezenfelül az interparlamentáris tevékenységgel foglalkozó bizottság munkálataiban is részt veszek. Megróbálom a szenátori tevékenységemet valóssá, emberközpontúvá, s nem utolsó sorban mindenki által mérhetővé, áttekinthetővé tenni. Nagyváradon kívül Körösréven és Belényesen is működtetek szenátori irodát. És hogy azok számára is elérhető legyek, akik kevésbé tudnak alkalmazkodni az állandó képviselet órarendjéhez, egy mobiliroda révén velük is tudok találkozni. Ez különben egyedülálló kezdeményezés a megyében. 

Fontosnak tartom, hogy a megye lakosságával folyamatosan tartsuk a kapcsolatot,  ezért arra bíztatok mindenkit, hogy bármilyen kérdése van,  tegye fel bátran, illetve jelezze azokat a problémákat, amivel úgy gondolja, hogy helyi, megyei és országos szinten foglalkozni kell! Várom a további kérdéseket, mivel meggyőződésem, hogy azokra alapozva tudunk hiteles megoldásokat találni a következő időszakra!

Kérem, használják bizalommal az oldalon a hozzászólási lehetőséget, vagy írják meg e-mailben véleményüket az iszredsen@gmail.com e-mail címre. Személyes talakozásra is lehetőséget biztosítunk: előjegyzésért hívják a 0721-140393-as telefonszámot.
Várom meglátásaikat, hozzászólásaikat!